Bedrijfsuitje Nijmegen

Zoekt u een bedrijfsuitje in Nijmegen? Dan bent u bij ons aan het juiste adres! The Target is een uitstekende keuze voor uw bedrijfsuitje. Laat uw collega’s elkaar opjagen in het centrum van Nijmegen!

Hoe werkt het? The Target is een citygame waarbij er een gangster ontsnapt is uit een gevangenis. Drie politieteams maken jacht op deze gangster. Alle teams kunnen elkaar zien op GPS systemen en kunnen elkaar zo opsporen en ontlopen! Het doel van de politieteams is om de gangster op te sporen en neer te schieten voordat hij of zij het Gelderse Nijmegen verlaat! Maar dit gaat niet zonder slag of stoot… Het doel van de gangster is om de stad te verlaten! Dit kan hij doen door diverse misdaden te plegen in het centrum van Nijmegen. Voor elke misdaad krijgt de gangster geld. En wanneer de gangster €1.000.000 heeft verdiend, kan de gangster de stad verlaten en heeft hij The Target gewonnen!

En om uw bedrijfsuitje tot een nog groter succes te maken, kan er gebruik worden gemaakt van speciaal aangeboden pakketten. Met deze pakketten maakt u het mogelijk om een college in een boevenpak te zien rennen door het centrum van Nijmegen! Of champagne voor het winnende team!

bekijk beschikbaarheid
en reserveer »
Veilig Betalen